Agenda

Februari
ma di wo do vr za zo
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

 

Openingstijden

De speeltuin is geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

Speeltuin Badhoevedorp

Contributie via machtiging

De speeltuin wil graag via automatische incasso de contributie innen. Help de speeltuin en print het formulier en stuur of lever het in bij de speeltuin.

De speeltuin in Badhoevedorp is de ideale plek voor kleuters en de jonge jeugd in de leeftijd van 3 tot 15. Met een grote hoeveelheid speeltoestellen kunnen ze wel een uurtje of wat bezig zijn. Voor de ouders zijn er bankjes en tafeltjes met goed zicht op de spelende kinderen.

Met Ton als beheerder is het winkeltje van april tot november gedurende weekdagen geopend en is er dus de mogelijkheid een kleine versnapering aan te schaffen. Het verenigingsgebouw op het terrein van de speeltuin kan gehuurd worden voor verjaardagen en kinderpartijtjes.

De speeltuinvereniging organiseert enkele grote evenementen waaronder

Ledenactiviteiten
In de afgelopen ALV hebben we besloten meer activiteiten gericht op leden te gaan opzetten. Hiervoor hebben we een eigen springkussen aangeschaft die we met mooi weer kunnen inzetten. De speeltuin zal dan alleen toegankelijk zijn voor leden. We willen daarmee ook bezoekers bewust maken dat de speeltuin beheerd wordt door de vereniging en dat het geen openbare speeltuin is.


 

Baby-schommel geplaatst
Hij is er eindelijk, er werd veel naar gevraagd en we mosten herhaaldelijk melden dat hij zou komen, maar hij staat er.