Tennisles

Agenda

Augustus
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

 

Openingstijden

De speeltuin is geopend van 10:00 tot 20:00.

Sacha Scheepens

sacha scheepens

Mijn naam is Sacha Scheepens, ik ben 50 jaar en ik woon naast de speeltuin op de Dellaertlaan.

Ik ben getrouwd met Sander Scheepens die zowel tennistrainer als personal trainer is en daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen nl. dochter Jainy 23 jaar en zoon Joey van 20 jaar. Al vanaf mijn 10e speel ik tennis en Ik hou van dit spelletje. Ik heb dan ook van mijn 11e tot mijn 35e zeer fanatiek gespeeld met als resultaat 3 jaar in de hoofdklasse gemengd op zondag. Na het behalen van mijn CIOS-diploma ben ik me steeds meer gaan richten op het beter maken van anderen.

Eerst ben ik een jaar als coach op de tour geweest met mijn zusje Brenda Schultz (9 van de wereld) en daarin heb ik veel coach ervaring opgedaan, daarna ben ik samen met mijn man een tennisschool begonnen. Eerst 15 jaar in Badhoevedorp en nu al 15 jaar in Amstelveen bij Health City en bijna 7 jaar in Voorhout bij TPO.

Tussendoor zijn we met het hele gezin naar Amerika verhuisd en hebben daar tennis/ sportkampen georganiseerd. Naast de tennislessen ben ik dus ook altijd erg enthousiast om dingen te organiseren zoals toernooitjes en kampen en ben ik actief bezig met zowel het technische, tactische zowel het mentale gedrag van enthousiaste leden zowel jeugd als volwassenen.

Tijdens mijn lessen heb ik 2 doelen:

  • Iemand beter maken op de baan
  • Zorgen dat deze persoon hier plezier aan beleeft

Afgelopen zomer merkte ik dat ik steeds minder in de auto wilde stappen om een eind naar mijn werk te rijden. In de achtertuin is de speeltuin en de tennisbaan lonkte naar me. Vooral na de geweldige opknapbeurt van deze baan met de nieuwe bovenlaag en net. Ik zocht contact met Sander Peters en na een prima overleg zal ik de tennislessen in de speeltuin voor mijn rekening gaan nemen. Deze baan lag er altijd rustig bij en het lijkt mij een geweldige uitdaging om hier zowel kinderen als volwassenen enthousiast te maken voor deze sport. Op deze manier kan dit een leuke win win situatie voor zowel de vele jonge jeugd in de omgeving als wel voor de speeltuin en mij zijn.